Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El Carnestoltes torna a Vila-real aquest cap de setmana amb la tradicional cercavila, premis, música i una nova ubicació

dijous, 8 de febrer de 2018

Presentació del Carnestoltes 2018

Els carrers de Vila-real acolliran dissabte que ve la setena edició de la festa de Carnestoltes que organitza la Comissió de Penyes, juntament amb les regidories de Festes i Joventut. La música, les disfresses i una animada cercavila confluiran en un esdeveniment que enguany compta amb nova ubicació.

La concentració començarà a les 18.00 hores a la plaça Major, on hi haurà una discomòbil amb DJ i un photocall perquè els assistents puguen fotografiar-se. En l'acte també participaran una batucada i dues xarangues de la ciutat, així com la companyia de teatre La Fam, que tornarà a portar al rei del Carnestoltes, que dirigirà la cercavila fins als exteriors de la discoteca Touché, on tindrà lloc la festa. "Seguim amb la festa que es feia en anys anteriors, però amb un nou enclavament, ja que el local al que acudíem anteriorment està tancat, per la qual cosa variarà també el recorregut de la cercavila", afirma el president de la Comissió de Penyes, David García.

En aquesta ocasió, els assistents desfilaran pel carrer del Comte Albay, Crist de la Penitència, Vilavella, avinguda d'Itàlia, Pietat i el camí d'Artana fins al punt de trobada, en el qual a les 21.30 hores es lliuraran els premis a les millors disfresses. Enguany hi haurà una motxilla per al millor abillament infantil, un sopar per a dos a la millor disfressa individual i un pernil per a la millor disfressa en grup, tal com ha assenyalat la regidora de Joventut, Gemma Gil, qui ha recordat que la desfilada compta amb la col·laboració de la Policia Local, així com d'una ambulància i servei de neteja.

El recinte tindrà una discomòbil amb música fins a la mitjanit. "Hi haurà també un lloc de menjar perquè els assistents adquirisquen el sopar, si ho desitgen, i després qui vulga seguir la festa en la discoteca podrà fer-ho", indica García. Per la seua banda, el regidor de Festes, Javier Serralvo, destaca la contractació d'empreses locals i apunta la importància d'aquesta multitudinària cita, "en la qual cada any col·laborem perquè siga un èxit. "Esperem que enguany torne a ser-ho", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

 Carnestoltes 2018
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es