Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

Ajuntament i Conselleria treballaran per resoldre els problemes tècnics de la ronda Sud-oest sense bloquejar la infraestructura

dimarts, 20 de febrer de 2018

El regidor de Territori de Vila-real, Emilio M. Obiol, s'ha reunit hui amb el director general d'Obres Públiques de la Conselleria, Carlos Domingo, amb l'objectiu d'abordar els problemes tècnics sorgits en les últimes setmanes en el projecte de construcció de la futura ronda Sud-oest. Obiol destaca la voluntat d'ambdues administracions per a resoldre les dificultats en la carretera, inclosa en els pressupostos autonòmics de 2018 després d'anys de bloqueig i abandó.

"La reunió ha sigut positiva, encara que és evident que continuen havent-hi problemes tècnics que abordarem, valorant totes les opcions, per a resoldre'ls com més prompte millor i que Vila-real i la comarca de la Plana Baixa compten amb la infraestructura que mereixen per a garantir la viabilitat i el futur d'aquesta terra", assenyala Obiol. "La responsabilitat d'executar el projecte recau en la Conselleria i la nostra voluntat és treballar perquè, entre tots, la ronda Sud-oest puga ser una realitat com més prompte millor i amb totes les garanties, tal com s'ha compromés en reiterades ocasions el Govern autonòmic", valora l'edil. 

En aquesta línia, Obiol recorda que l'Ajuntament posarà a la disposició de la Conselleria els terrenys necessaris per a construir la infraestructura, "després d'un procés molt llarg, dur i costós que ens va costar a les arques municipals més de cinc milions d'euros". "Entenent les greus dificultats econòmiques de la Generalitat, renunciem fins i tot al projecte original, amb dos carrils per sentit, i finalment enguany hem aconseguit, amb el compromís de la Conselleria, la dotació econòmica necessària per a fer-la realitat. Confiem que el departament autonòmic sàpia donar amb la solució com més prompte millor a una problemàtica que no pot seguir bloquejant per més temps una carretera necessària, urgent i merescuda, després de tants anys", detalla Obiol.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió per la ronda Sud-oest
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es