Inici

L'app municipal se suma al pla d'acció Vila-real + neta amb un un botó per a donar avisos i informar d'incidències

tornar Imprimir

diumenge, 25 de febrer de 2018

Proximitat, Noves tecnologies, Sala de premsa

L'app municipal se suma al pla d'acció Vila-real + neta amb un un botó per a donar avisos i informar d'incidències

El pla d'acció Vila-real + neta continua avançant amb l'engegada d'un sistema telemàtic que servirà per a donar avisos a l'empresa de recollida de residus i, d'aquesta manera, contribuir a mantenir la ciutat més neta. Al nou servei de repàs, que funciona des d'aquesta setmana, amb una furgoneta i tres operaris que informaran sobre la campanya i arreplegaran aquells residus que es troben en la via pública, se suma ara l'app mòbil municipal, que incorpora un botó específic per a facilitar que els veïns puguen notificar de manera immediata les possibles incidències de neteja de la ciutat. 

La regidora d'Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas, anima a qui encara no tinga l'aplicació mòbil municipal a descarregar-la de manera gratuïta en el seu mòbil o tableta a través de l'App Store o de Google Play, o mitjançant el web http://app.vila-real.es. "Com sempre, el funcionament és molt fàcil i intuïtiu, ja que els usuaris no tindran més que prémer la icona Vila-real + neta i dins seleccionar la incidència o servei desitjat en un desplegable amb diverses categories i, si escau, explicar breument què necessiten. Tot seguit, només hauran de prémer la tecla Enviar i s'engegarà el servei de neteja", explica. L'aplicació ofereix també la possibilitat d'enviar una fotografia de la incidència detectada.

A més d'aquesta possibilitat, els usuaris que ho necessiten també tenen a la seua disposició el telèfon del servei gratuït de recollida de voluminosos: 964 536 761. Una iniciativa que funciona des de fa anys en la ciutat i que simplifica el fet de desfer-se de qualsevol mobiliari domèstic a qui no té possibilitat de portar-ho a l'Ecoparc. 

"L'app és una eina al servei de la ciutadania, per a facilitar-los la comunicació amb l'Ajuntament i l'accés a tota la informació municipal. Amb aquest objectiu, i tenint en compte la prioritat que per a l'equip de govern suposa garantir la imatge i neteja de la ciutat, posem una vegada més la tecnologia a disposició dels veïns per a, entre tots, treballar perquè Vila-real siga una ciutat de primera, també en neteja", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es