Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real comptarà amb un nou Punt de Trobada Familiar per a facilitar el servei als veïns de la ciutat i la província

dimecres, 28 de febrer de 2018

Alvaro Escorihuela es reuneix amb la directora general d'Infància_1

El regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real s'ha reunit hui amb la directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, per a abordar la pròxima creació a la ciutat d'un nou Punt de Trobada Familiar. El recurs prestarà atenció especialitzada en situacions de conflictivitat familiar i, a més de Vila-real, atendrà casos d'altres municipis de la província.

Aquest Punt de Trobada se sumarà a la xarxa que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives té en l'actualitat a Castelló i a Vinaròs, i atendrà tant als municipis del partit judicial de Vila-real (Borriana i Vila-real), actualment derivats a Castelló, com a les persones usuàries del partit judicial de Sogorb i Nules, que en l'actualitat són atesos a Sagunt. Tant Molero com Escorihuela han destacat la millora del servei que suposarà l'engegada d'aquest nou punt de trobada, facilitant l'accés als usuaris dels diferents municipis.

La directora general ha traslladat a Escorihuela alguns dels detalls del nou punt de trobada, que serà considerat de categoria tres i romandrà obert un total de 34 hores setmanals, tant durant el matí com per la vesprada. "Amb aquest nou recurs, i gràcies a la Generalitat, a Vila-real seguim avançant amb noves mesures i serveis per a les persones, millorant l'atenció, en particular en un àmbit tan sensible com és el dels menors i les famílies", conclou el responsable de Serveis Socials.

Galeria multimèdia

Imatges

Alvaro Escorihuela es reuneix amb la directora general d'Infància
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es