Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real col·labora amb els programes socials, d'informació, assessorament i acompanyament d'Acudim amb 20.000 euros

diumenge, 4 de març de 2018

Signatura del conveni amb Acudim 2018

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la presidenta de l'Associació Col·lectiu Unió d'Integració al Discapacitat (Acudim), Josefina Mora, han signat el conveni anual, a través del qual l'Ajuntament aporta 20.000 euros per a col·laborar en els programes i el funcionament de l'entitat. En la signatura, ha estat present el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, qui destaca "la important tasca d'Acudim, per a l'atenció, informació i acompanyament de les persones amb mobilitat reduïda i familiars". 

El conveni persegueix facilitar a l'associació el suport econòmic necessari per als seus programes socials, d'acompanyament de les persones afectades per a la defensa dels seus drets i la prestació d'atenció orientada a potenciar les capacitats de cura, adaptació a l'entorn social i familiar de les persones que presenten algun tipus de diversitat funcional, amb l'objectiu de contribuir a la millora de les condicions de vida i la seua plena integració. Entre altres qüestions, l'aportació municipal finançarà programes de sensibilització i conscienciació ciutadana, tallers grupals de suport personal i respir familiar, orientació i integració laboral i el servei de gestió de recollida i préstec de material ortoprotètic. 

"Tots aquests programes destaquen la labor desenvolupada per Acudim a la nostra ciutat. Una labor social i sanitària fonamental amb la qual l'Ajuntament de Vila-real vol i ha de col·laborar, reforçant sempre l'aliança amb la societat que ens ha portat a multiplicar per tres, en els últims sis anys, la partida destinada als convenis i ajudes a entitats socials", detalla Escorihuela. En concret, les aportacions a associacions de caràcter social han passat de 110.000 euros el 2011 als 330.000 consignats en el pressupost de 2017.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es