Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

L'Ajuntament aconsegueix del Consell la desafecció d'ús del solar que farà possible la construcció del CRIS de Manantial

diumenge, 4 de març de 2018

El Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) que la Fundació Manantial projecta a Vila-real està més prop de ser una realitat. L'Ajuntament de Vila-real preveu aprovar en el pròxim Ple el canvi d'ús del solar on es construirà aquest nou recurs sanitari, una vegada obtinguda de la Generalitat Valenciana la desafecció de sòl necessària. D'aquesta manera, el terreny annex al Centre d'Alzheimer Molí la Vila, que gestiona AFA Castelló, fins ara reservat per a una hipotètica ampliació del col·legi Pius XII, canviarà el seu ús d'educatiu a sanitari i assistencial. Un tràmit imprescindible per a fer realitat el nou projecte de Manantial a Vila-real, que se suma a la residència oberta de Santa Anna, que aquesta mateixa setmana ha començat a rebre els seus primers usuaris.

"El CRIS de la Fundació Manantial serà un recurs únic per a l'atenció a persones amb malalties mentals, un àmbit en el qual la Fundació Manantial és un referent en tot l'Estat. L'Ajuntament col·laborarem en tot el que estiga al nostre abast per a fer possible un projecte ambiciós i, sobretot, necessari, per a millorar l'atenció sociosanitària, sector sobre el qual s'assenta bona part de l'estratègia de futur de la nostra ciutat, a través de la marca Ciutat de la Salut i de l'Esport", recorda l'alcalde, José Benlloch, qui recentment va poder visitar alguns dels recursos que Manantial gestiona a la Comunitat de Madrid. La construcció del CRIS s'emmarcarà, a més, en el barri sociosanitari, que Vila-real dissenya a través de recursos com l'Hospital de la Plana, AECC, Molí la Vila o la residència Santa Anna.

Galeria multimèdia

Imatges

L'alcalde visita la Fundació Manantial
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es