Inici

El Departament de Cultura de Pau impulsa un espai web per a implicar els centres educatius en la millora de la convivència

tornar Imprimir

diumenge, 18 de març de 2018

Família, Noves tecnologies, Sala de premsa, Educació

El Departament de Cultura de Pau impulsa un espai web per a implicar els centres educatius en la millora de la convivència

Les regidories d'Educació, Noves Tecnologies i Família de l'Ajuntament de Vila-real s'han unit per a crear una nova pàgina web en la qual es promociona la cultura de pau i s'hi implica els centres educatius. "La idea naix amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, reconegut per la Unesco des de 1993 i que se celebra el 30 de gener per a commemorar la mort de Gandhi", explica la regidora de Família i responsable de l'àrea de Cultura de Pau, Rosario Royo. 

"L'objectiu d'aquesta jornada és recordar la necessitat de l'educació per a la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau", assenyala, "no obstant això, aquesta idea no es pot quedar en un simple dia marcat en el calendari, sinó que cal treballar tots els dies per a aconseguir-ho". I és que, per a Royo, "viure en un món de pau no significa que no hi haja conflictes, consisteix en el fet que les persones que convivim sapiem resoldre'ls mitjançant el diàleg". Per aquest motiu, s'hi ha implicat els centres educatius de la ciutat, que ja treballen per a educar els alumnes amb la pau com a eina principal per a construir la societat. "Els hem convidat al fet que ens facen arribar les diferents activitats que han realitzat en els seus centres per a compartir-les amb tots els ciutadans", explica. 

Aquest espai es pot consultar en l'apartat d'Educació del web municipal, en el qual es troben les fotos i vídeos de totes les activitats.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es