Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local conclou la campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i SRI amb 28 den˙ncies durant cinc dies

diumenge, 25 de marš de 2018

La Policia Local de Vila-real ha concl˛s la campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i dels sistemes de retenciˇ infantil (SRI) en els vehicles, que s'ha desenvolupat entre el 12 i el 16 de marš, i que s'ha saldat amb 28 den˙ncies, de les quals 18 han sigut a conductors; 3 a passatgers situats en els seients davanters; 4 a passatgers en els seients posteriors, i 3 per no circular amb el corresponent sistema de retenciˇ infantil adaptat a la talla i pes del menor.

Al llarg dels set dies, la Unitat de TrÓnsit de la Policia Local ha realitzat inspeccions a 1.333 vehicles, des de turismes fins a vehicles de mercaderies, passant per taxis i autobusos. "Seguim veient com encara queden conductors que es resisteixen a utilitzar sempre el cinturˇ o que viatgen amb xiquets a bord sense les corresponents mesures de seguretat, cosa que ens preocupa", indica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez.

"La nostra obligaciˇ Ús seguir insistint a llanšar el missatge que el cinturˇ de seguretat Ús una asseguranša de vida que cal portar sempre cordada", apunta, al mateix temps que assenyala que la sanciˇ per no portar els sistemes de retenciˇ pertinents Ús una infracciˇ greu de 200 euros de multa i comporta la pŔrdua de 3 punts. "No deixarem de treballar per a conscienciar conductors i passatgers, ja que volem evitar al mÓxim les morts en la carretera", conclou.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es