Inici

Vila-real i la Junta Central de Setmana Santa creen un nou sistema per a mantenir els carrers nets després de les processons

tornar Imprimir

diumenge, 25 de març de 2018

Turisme, Sala de premsa

25-03-2018 Tulipes

Vila-real i la Junta Central de Setmana Santa creen un nou sistema per a mantenir els carrers nets després de les processons

La Regidoria de Turisme i la Junta Central de Setmana Santa acaben de crear un nou sistema que ajudarà a mantenir els carrers nets després de les processons marcades en el calendari de la Setmana Santa local, declarada d'Interés Turístic Provincial, que se celebren els pròxims dies.

El regidor de l'àrea, Diego Vila, i el president de la Junta Central de Setmana Santa, Pascual Sanz, expliquen que aquest mecanisme per als ciris, amb forma de tulipa i elaborat amb plàstic resistent, substituirà els anteriors elements, fets amb cartró i que "no oferien la protecció suficient per a evitar el degoteig de la cera líquida". "Aquesta tulipa recollidora de cera ofereix millors condicions per a garantir que no caiga ni una gota, sempre que s'utilitze de la manera correcta", indica Sanz.

El sistema és de plàstic semitransparent i té una altura de diversos centímetres, "suficient com per a evitar que caiguen gotes al sòl" i porta els logotips de l'Ajuntament i de la Junta Central de Setmana Santa, que serà l'encarregada de repartir-les entre les confraries i també entre aquelles persones que isquen a les processons amb un ciri.

"Esperem que amb aquesta mesura puguem mantenir els carrers més nets i també garantir la seguretat, ja que després de les processons, la cera se solidifica a l'asfalt, amb el risc que es generen accidents i caigudes", indica Vila.

En total s'han creat 6.000 unitats, que s'utilitzaran durant les principals desfilades de la Setmana Santa, la primera, la del pròxim Dimecres Sant.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es