Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

Vila-real dóna a conéixer l'hort sostenible de la campanya Naturalment entre els alumnes dels col·legis

dimecres, 28 de març de 2018

28-03-2018 Visita hort Naturalment

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic acaba d'iniciar una campanya entre els col·legis per a donar a conéixer l'hort de la campanya Naturalment, que en els últims mesos s'ha dedicat a la transformació d'un solar en desús en un jardí agrícola amb criteris ecològics i de permacultura.

L'edil de l'àrea, Josep Pasqual Sancho, ha acompanyat mig centenar d'alumnes de tercer de primària del col·legi Angelina Abad durant una de les visites, en les quals, a banda de conéixer de primera mà tot el que s'ha sembrat en els últims temps, han pogut plantar cebes i altres productes, a més d'arreplegar algunes verdures ja llestes per a la seua recol·lecció.

"D'aquesta manera, s'han adonat que molts dels productes que consumeixen a casa no ixen de les bosses i envasos d'on els trauen, sinó que tot porta un procés en el qual ells també es poden implicar", indica Sancho, que també ha atés a totes les preguntes que li han formulat.

"L'objectiu és que s'interessen per tot el que s'està fent en el solar i que una vegada a casa, parlen amb els seus pares, amb els seus avis o amb qualsevol familiar i que els ho expliquen i vinguen amb la família quan ho desitgen, ja que el recinte compta amb un horari específic i també acull tot tipus de tallers per a tota la família", conclou.

El solar es troba situat al carrer de Manuel Montesinos -antic parc caní- i està obert els dilluns (10.00-12.00), dimecres i divendres (17.00-19.00) i dissabtes (10.00-13.00 hores).

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es