Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Assaltabarris torna aquest divendres a conquerir el jardí de Jaume I amb activitats lúdiques i tallers a partir de les 17.30 hores

dimarts, 3 d'abril de 2018

Assaltabarris, la programació d'activitats impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana per a promoure la interrelació veïnal i l'ocupació de l'espai públic per la ciutadania, torna a intentar "conquerir" aquest divendres, 6 d'abril, el jardí de Jaume I. L'esdeveniment, programat per al passat 10 de març, va haver de suspendre's a causa de les fortes pluges registrades. 

La regidora de l'àrea, Gemma Gil, assenyala que "l'objectiu és acostar a diferents places de la ciutat diversos espectacles per a tota la família al llarg de tots els dissabtes del mes de març". La plaça del Llaurador va ser escenari de les activitats el 3 de març, mentre la de Sant Ferran i la Maiorasga van acollir les propostes d'oci familiar els dies 17 i 24. "El passat dia 10 la climatologia no va acompanyar i vam haver de suspendre una de les sessions previstes al jardí de Jaume I, que torna ara perquè majors i xicotets puguen gaudir de totes les sorpreses que hem preparat", indica.

La festa tindrà lloc a les 17.30 hores i comptarà amb espectacles, tallers i activitats lúdiques de tot tipus "dirigides a afavorir la convivència i compartir amb els nostres veïns l'espai públic", assenyala Gil. En concret, Splai Castelló portarà el seu espectacle de música i animació Els Viatgers, amb el suport de les associacions de l'Hospital i Séquia Major. L'actual edició, dirigida pel responsable de l'Escola Municipal de Teatre i de la companyia local La Fam, Sergio Heredia, ha tornat a comptar amb les associacions de veïns i, per primera vegada, amb el Consell de Xiquets i Xiquetes.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es