Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

El Campus Natura s'acomiada amb la Festa dels Xiquets de la Fundació Caixa Rural

divendres, 6 d'abril de 2018

Cloenda del Campus Natura de Pasqua 2018

El Campus Natura, organitzat per l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real, dins del programa de l'Aplec de Temps Lliure, tanca una nova edició. L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, a més del president de la Fundació Caixa Rural, Enric Portalés, i el seu director, Manolo Cubertorer, han acompanyat els xiquets i xiquetes en la clausura, emmarcada en la Festa dels Xiquets que organitza la Fundació cada any a la plaça Major, amb atraccions i activitats, que s'han adaptat enguany als xiquets amb diversitat funcional.

"La Festa del Cooperativisme de la Caixa Rural és una bona forma de clausurar aquests cinc dies de Campus de Pasqua, en els quals els xiquets amb capacitats diferents han aprés tant, oferint també uns dies de respir a les famílies durant les vacances escolars", apunta el regidor de Serveis Socials. El Campus Natura va dirigit principalment a menors amb necessitats educatives especials, i a la vegada, pretén donar cabuda a altres menors que no presenten aquest tipus de necessitats, però que desitgen participar en les diferents activitats que es programen. "Creiem que oferir un projecte en el qual puguen conviure i, el que és més important, gaudir de forma conjunta xiquets i xiquetes de diferents capacitats és un aprenentatge bidireccional que pot donar uns resultats positius i, per tant, normalitzar situacions que només les famílies dels xiquets amb diversitat funcional poden arribar a conéixer i entendre", explica Portalés.

El Campus Natura s'integra en una nova línia d'actuació de la Fundació Caixa Rural Vila-real amb la qual es pretén donar suport i inclusió als menors amb diversitat funcional a través de campus que es realitzaran en períodes de vacances. La seua finalitat és oferir un respir a les famílies perquè els seus fills i filles tinguen l'oportunitat de gaudir al costat dels seus companys i companyes amb capacitats diferents d'unes activitats principalment lúdiques, que poden englobar també activitats esportives, plàstiques, musicals, habilitats de la vida diària i eixides.

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda del Campus Natura de Pasqua 2018_2 Cloenda del Campus Natura de Pasqua 2018_1 Cloenda del Campus Natura de Pasqua 2018_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es