Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular convoca el 22 d'abril una nova edició de la Jornada de Pintura Ràpida al Termet

tornar Imprimir

dissabte, 7 d'abril de 2018

Sala de premsa, Ermita, Educació

La Universitat Popular convoca el 22 d'abril una nova edició de la Jornada de Pintura Ràpida al Termet

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de la Universitat Popular, convoca la cinquena edició de la Jornada de Pintura Ràpida al Termet, que tindrà lloc el pròxim 22 d'abril, a càrrec de l'Associació Cultural El Bressol. Com cada any, artistes i aficionats a la pintura de totes les edats "tindran l'oportunitat de plasmar en els seus quadres l'emblemàtic paratge natural", indica la regidora de l'àrea, Rosario Royo.

La jornada començarà a les 9.00 hores, amb la recepció a la Sala de les Cavallerisses dels participants, que pintaran aquells racons que consideren més atractius de la zona de les 10.00 a les 14.00 hores. Després del dinar de germanor, un jurat format per tres membres vinculats al món de l'art i dues persones de l'Associació El Bressol valoraran els treballs i emetran el seu veredicte a les 17.00 hores. Tots els participants rebran diplomes i es lliuraran premis a les categories tant sènior com infantil a la millor obra, al millor dibuix i al més original, que es decidirà per votació popular. Enguany, a més, la jornada es completa amb una demostració de nocions bàsiques amb aquarel·la a càrrec de l'artista Martínez Sabater. 

"Dins de la marca de Ciutat Educadora, la pintura és un expressió artística que ens permet promoure una activitat intergeneracional. En aquest cas, reunim tant joves com majors en un espai com el Termet, amb l'objectiu de materialitzar amb qualsevol de les tècniques pictòriques, la bellesa del paratge, tenint en compte, a més, que, dins de la Universitat Popular tenim 68 persones apuntades en les diferents tècniques", valora Royo. La inscripció és gratuïta a través de correu electrònic en elbressol@hotmail.com.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es