Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Vila-real llançarà a la província el projecte d'educació al desenvolupament In/Sostenible, del Fons Valencià de la Solidaritat

tornar Imprimir

dissabte, 7 d'abril de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Presentació del projecte In/Sostenible, a Corbera

Vila-real llançarà a la província el projecte d'educació al desenvolupament In/Sostenible, del Fons Valencià de la Solidaritat

La ciutat de Vila-real participarà durant els pròxims mesos en el projecte In/Sostenible, camí cap a la sostenibilitat, una nova campanya d'educació al desenvolupament i la ciutadania global impulsada pel Fons Valencià per la Solidaritat, del qual forma part l'Ajuntament de Vila-real com a principal referència de l'organisme autonòmic a la província. La campanya, que compta amb la col·laboració de la Generalitat, té per objectiu donar a conéixer i sensibilitzar la població valenciana sobre els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i promoure la incorporació de nous municipis a la xarxa de poblacions solidàries. 

El projecte ha sigut presentat a la localitat valenciana de Corbera, amb l'assistència del regidor de Cooperació i Integració de Vila-real, Álvaro Escorihuela, qui destaca la importància de la iniciativa, que, fins al mes de novembre, recorrerà 20 municipis de la Comunitat. La campanya consta d'una exposició que demana la interacció i el compromís del visitant, mitjançant l'activitat didàctica: Sóc conscient de quin consum faig; l'activitat lúdica: Anem a cercar un tresor, amb la contacontes Elisa Matallín; cursos de formació sobre cooperació al desenvolupament, diferències entre ODM i ODS o territorialització d'aquests; a més de la visita de representants de la cooperativa de producció artesanal de Paja Toquilla Padre Rafael González, contrapart del Fons a Equador, per a explicar com han aconseguit un creixement integral i equitatiu de la comunitat gràcies al desenvolupament sustentable i mitjançant l'associativtat, la inclusió i la responsabilitat ambiental.

"La campanya està previst que arribe a Vila-real a finals d'any i ens servirà també per a promoure el coneixement del Fons a la província i animar a altres municipis a incorporar-se a la xarxa. Vila-real és una ciutat referent en matèria de solidaritat i creiem que és també la nostra obligació estendre aquest compromís amb el desenvolupament, la lluita contra la pobresa i la igualtat a tot el territori", conclou Escorihuela. Vila-real serà l'únic municipi de la província on es desenvolupen les activitats del projecte In/Sostenible.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del projecte In/Sostenible, a Corbera_1 Presentació del projecte In/Sostenible, a Corbera_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es