Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

L'Espai Jove de Vila-real es converteix en una improvisada escola de circ durant tot el cap de setmana

divendres, 13 d'abril de 2018

L'Espai Jove de Vila-real es convertirà durant els dies 14 i 15 d'abril en una improvisada escola de circ, de la mà de la iniciativa Set de Circ, que impulsa la companyia valenciana Circ Gran Fele. L'horari de l'activitat és el dissabte d'11.30 a 13.30 h i de 18.00 a 20.00 hores i el diumenge serà d'11.30 a 13.30 hores.

"Circ Gran Fele és una agrupació professional amb una àmplia experiència en l'àmbit circense que no utilitza animals en les seues representacions i que ha fet del respecte per la natura una de les seues principals senyes d'identitat", explica la regidora de Joventut, Gemma Gil, qui anima "tothom a participar en aquesta divertida proposta". El taller és gratuït, sense necessitat d'inscripció prèvia, i està dirigit a tots els públics.

Per a participar, "només cal portar roba còmoda i ganes de passar-ho bé", assenyala Gil. L'obertura de portes serà el dissabte a les 11.15 h i tot seguit es començarà amb els exercicis d'escalfament i es practicaren diferents jocs i exercicis. "Els assistents aprendran en el taller diferents exercicis de sòl, acrobàcies, equilibri, malabars i també pràctiques aèries, en una breu introducció al fascinant món del circ", indica.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es