Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

L'intèrpret Samuel Diz porta a la Casa dels Mundina el concert de guitarra clàssica 'De Tàrrega a García Lorca'

dilluns, 16 d'abril de 2018

La sala Tàrrega de la Casa dels Mundina serà l'escenari divendres que ve, 20 d'abril, a les 19.00 hores, del concert de guitarra clàssica que oferirà el jove guitarrista gallec Samuel Diz. Una dècada després de ser premiat en el Concurs de guitarra per a joves -que organitza des de fa més de 20 edicions l'IES Francesc Tàrrega-, Diz oferirà el concert titulat De Tàrrega a García Lorca.

La regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo, explica que l'activitat s'emmarca en el projecte La música com a eina de relació i "en la nostra marca de Ciutat Educadora". I és que, tal com indica, "a més d'incorporar una de les composicions del nostre guitarrista més internacional, l'obra de Diz se centra en el centenari del primer llibre de Federico García Lorca, Impresiones y paisajes, fent un recorregut per les obres de la Generació del 27, amb obres de Manuel de Falla, Adolfo Salazar, Rosita García Ascot, Salvador Bacarisse i Robert Gerhard".

L'intèrpret, de 32 anys, és tot un referent en l'àmbit musical i ha actuat en diferents països dels continents europeu, americà i africà, trajectòria en la qual destaca la seua presentació en The Council on Latin American and Iberian Studies de la Universitat de Yale, al Harare International Festival of the Arts de Zimbàbue, així com en el Palau de la Música Catalana, on rep el Premi de la Crítica El Primer Palau. "Esperem que els veïns acudisquen a la cita i gaudisquen del talent d'aquest artista i expert", apunta Royo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es