Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

Les IV Jornades d'Agroecologia porten a Vila-real la mostra 'Las malas hierbas no son malas'

dijous, 19 d'abril de 2018

Exposició 'Las malas hierbas no son malas'_1

Les IV Jornades d'Agroecologia Antonio Bello porten a Vila-real l'exposició "Las malas hierbas no son malas", de litografia i escultura, de l'artista australiana Gretchen Keelty. La mostra, que es troba a la sala d'exposicions 3 de la Fundació Caixa Rural Vila-real, qüestiona les pràctiques mediambientals de les quals Keelty ha estat testimoni al seu país i a Espanya, particularment de l'ús dels tractaments herbicides i la retirada de fulles seques per estètica. 

"Aquest projecte tracta de presentar les herbes i les fulles caigudes com a coses precioses que formen una part important de la biodiversitat urbana i que, a més, són uns elements beneficiosos i essencials perquè juguen rols importants en l'ecosistema", afirma l'artista. El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, i Josep Ramos, com a representant de Caixa Rural, han participat en la inauguració.

Galeria multimèdia

Imatges

Exposició 'Las malas hierbas no son malas' Exposició 'Las malas hierbas no son malas'_3 Exposició 'Las malas hierbas no son malas'_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es