Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El programa Educalimentant torna amb nous tallers sobre alimentació, càncer i envelliment saludable

tornar Imprimir

dissabte, 21 d'abril de 2018

Salut, Sala de premsa, Sanitat

El programa Educalimentant torna amb nous tallers sobre alimentació, càncer i envelliment saludable

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna amb nous tallers que se celebraran tant aquest mes com al maig als diferents centres de salut de la ciutat. Dirigides a pacients, aquestes jornades se centren en temes com l'alimentació, el càncer i l'envelliment saludable.

Dos professionals en dietètica i nutrició s'encarregaran d'impartir les sessions. En el mes d'abril es preveuen dues xarrades sobre alimentació i càncer, una el dia 24 a les 15.30 hores al centre de salut Carinyena i una altra el mateix dia a les 18.30 a la Bòvila. En el mes de maig s'impartiran quatre tallers sobre envelliment saludable: hi haurà dues sessions el dia 24 (9.15 hores a Carinyena i 12.00 hores a la Bòvila) i dues xarrades més el dia 29 (15.30 hores a Carinyena i 18.30 hores al Pilar).

"Des que vam impulsar aquestes sessions, juntament amb el Departament de Salut de la Plana, són un èxit, ja que els temes que es tracten són molt interessants i útils tant per als professionals de la sanitat com per als pacients", explica la responsable de Sanitat, Silvia Gómez. La regidora anima els veïns a inscriure's a qualsevol centre de salut per a assistir a aquestes xarrades, "especialment recomanables per a persones amb malalties cròniques o problemes de salut concrets".

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es