Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Congrés Internacional de Futbol es consolida en la cinquena edició amb la participació de 200 professionals

tornar Imprimir

dimecres, 2 de maig de 2018

Relacions institucionals, Sala de premsa, Esports

Presentació del V Congrés internacional de futbol

El Congrés Internacional de Futbol es consolida en la cinquena edició amb la participació de 200 professionals

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) serà escenari per cinqué any consecutiu del Congrés Internacional de Futbol, un esdeveniment completament consolidat en la ciutat en el qual es donaran cita 200 esportistes per a parlar no només de futbol, sinó de diferents aspectes de l'esport en general. Els regidors de Congressos, Diego A. Vila, i d'Esports i Salut, Javier Serralvo, acompanyats per Manu Torres, com a responsable de l'empresa Pinosport, encarregada de l'organització de la trobada, han presentat la cita, que tindrà lloc els dies 26 i 27. 

"Aquest congrés, que és un referent ja a Vila-real, atraurà 200 professionals que formaran i es formaran en la ciutat, potenciant les nostres marques de Ciutat de Congressos, Fires i Trobades i de Ciutat de l'Esport i la Salut", explica Vila. "Parlem d'un esdeveniment de primer nivell en l'àmbit esportiu que no només es centrarà en el futbol, sinó que està obert a qualsevol persona interessada en el món de l'esport, ja que sempre introduïm apartats sobre el treball grupal, en equips, la metodologia individual i molts altres conceptes", afegeix Torres, qui destaca que el congrés se centrarà en oferir ferramentes per a treballar amb xiquets en els col·legis. 

L'edil d'Esports, d'altra banda, ha volgut agrair la implicació de Pinosport amb la ciutat. "És un orgull comptar amb empreses com aquesta, que s'interessen a seguir fomentant una cosa tan important com l'esport, fent de Vila-real un referent", assenyala.

Els interessats poden informar-se i inscriure's en el web http://www.pinosportelite.com/, on trobaran el programa del Congrés al complet. "Enguany no hem publicitat cap ponent a mode de reclam, ja que la trobada no només és futbol, és formació i entrenament, i per tant, volem que els assistents vinguen amb la ment oberta i no pensant únicament que parlarem de futbol, parlarem sobre bones eines esportives i esperem que gaudisquen", conclou Torres.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es