Inici

FitCarrer desplega el 'teatre en llibertat' sobre l'escenari de Vila-real

divendres, 4 de maig de 2018

Equilibrium de Maria Cavagnero. Foto: La Mary Posa

El Festival Internacional de Teatre al Carrer de Vila-real, FitCarrer, desplega les seues ales durant el cap de setmana a Vila-real amb el lema de la llibertat creativa com a motor de l'edició d'enguany, la 31a, que congrega pels carrers de la ciutat una vintena de companyies en un certamen referent en les arts de carrer i pilar de la marca de Vila-real, Ciutat de Festivals. Un any més, la proposta de FitCarrer arriba precedida de les Jornades Professionals, en les quals associacions, artistes, companyies i públic han abordat el debat sobre les llibertats dels creadors en l'actualitat. Les jornades han donat pas al lliurament del VII Premi Ramón Batalla, concedit a l'Institut Valencià de Cultura. "L'IVC ha sigut l'única entitat pública que ha donat suport al festival des dels seus inicis de manera ininterrompuda i ha triplicat la seua ajuda en aquesta última etapa", assenyala el director artístic del festival, Pau Ayet, acompanyat en el lliurament del reconeixement pel regidor de Cultura, Eduardo Pérez. 

La programació de la primera jornada, interrompuda en ocasions per la pluja, ha tingut com a escenari la plaça de la Maiorasga. La companyia argentina Maria Cavagnero, Maintomano o Markeliñe i el seu restaurant Chef Nature han sigut alguns dels protagonistes durant la primera vesprada de festival, que a la nit ha comptat amb l'espectacle Volat, de Pepa Cases, i l'estrena d'Aigua, l'espectacle de la companyia local NUC coproduït pel FitCarrer i IVC. Toni de l'Hostal, amb les seues cançons i bon humor, ha acomiadat el primer dia de FitCarrer 2018.

Fotos: La Mary Posa

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació FitCarrer 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Aigua de NUC. Foto: La Mary Posa Chef Nature de Markeliñe. Foto: La Mary Posa Equilibuá de Maintomano. Foto: La Mary Posa

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es