Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu obri les inscripcions i ofereix 800 places d'activitats i menjador amb cinc torns per a cobrir les vacances

dissabte, 5 de maig de 2018

L'Aplec d'Estiu acaba d'obrir el termini de preinscripció per a la 30a edició, amb 800 places distribuïdes en cinc torns, amb l'objectiu de garantir la cobertura d'oci educatiu i menjador escolar durant tota l'època de vacances. Del 25 de juny al 31 d'agost, la Regidoria de Serveis Socials ofereix tot tipus d'activitats com ara tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinàmiques i eixides, que es desenvoluparan als col·legis Concepció Arenal i Escultor Ortells fins al 3 d'agost i a Escultor Ortells fins al dia 31.

Amb torns que van del 25 de juny al 6 de juliol; del 9 al 20; del 23 al 3 d'agost, del 6 al 17 i del 20 al 31 d'agost, el programa es dirigeix a xiquets des dels 3 anys (nascuts el 2014) fins als 16 (2002) escolaritzats a Vila-real i reserva un total de 220 places per a educació infantil. "A més de participar en les activitats, els assistents poden acollir-se a l'opció de desdejuni i menjador al migdia, amb tarifes molt reduïdes i bonificacions i gratuïtat per a aquells casos que ho requerisquen", indica el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela.

"L'Aplec de Temps Lliure", recorda, "és un dels eixos principals de l'àrea i ens ajuda no solament a afavorir la conciliació familiar, sinó a garantir la cobertura als menors amb menjador escolar". "Aquest programa ha anat evolucionant i reforçant l'oferta i serveis fins a completar tots els períodes de vacances de l'any de manera pionera", assegura Escorihuela, al mateix temps que destaca que "per a l'equip de govern és una prioritat que aquests programes arriben als menors, amb independència de la seua situació familiar".

Per a optar a alguna de les places de l'Aplec és necessari formalitzar prèviament la sol·licitud, fins al 27 de maig, a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es. El 28 de maig es publicarà la llista amb els números de preinscripció en el tauler d'anuncis i un dia després es farà el sorteig públic que establirà l'ordre de la matrícula. De l'1 al 15 de juny tindran lloc les inscripcions al Centre Social i s'aportarà la documentació necessària en el cas d'optar a tarifes reduïdes. El 15 de juny es publicarà el nombre de vacants per torn i col·legi i del 19 al 21 de juny estarà obert el termini per a noves preinscripcions i repeticions, de manera presencial.

Més informació al Centre Social (c/ Josep Ramon Batalla, 38) i en el telèfon 964 547 130.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es