Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Serveis Socials garanteix l'assistència a 31 persones en un any amb els recursos d'atenció domiciliària a Vila-real

diumenge, 6 de maig de 2018

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real han atés en l'últim any 31 persones a través del servei d'atenció domiciliària. Un recurs que permet donar suport directament en la seua llar a aquelles persones, principalment majors, que, per diferents motius, tenen dificultats per al desenvolupament d'activitats quotidianes de manera autònoma i per a atendre situacions d'emergència.

El gruix de les atencions les han requerit persones majors (26 en total), encara que també s'ha atés persones amb discapacitat i amb altres necessitats. Amb aquests objectius, els treballadors de l'àrea han destinat 7.503,5 hores de treball en tot el 2017.

El programa, amb un cost de 120.016,78 euros, ha comptat amb una aportació de 43.155 euros per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, explica que "l'objectiu d'aquest programa és prevenir l'ingrés en institucions, augmentar la qualitat de vida i augmentar l'autonomia personal i familiar, ajudant al fet que aquestes persones puguen romandre en el seu entorn i garantint que tinguen cobertes totes les seues necessitats bàsiques i una correcta atenció". "Aquest servei, amb un cost mitjà per usuari de 3.871,50 euros, no té llista d'espera, per la qual cosa ningú es queda fora. És un dels múltiples recursos que garanteixen l'autonomia personal dels veïns", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es