Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Economia llança la segona edició del programa social Il·lusió sense barreres perquè cap xiquet es quede sense fira en festes

dimarts, 8 de maig de 2018

L'Ajuntament de Vila-real llança per segon any consecutiu i amb motiu de les festes en honor a sant Pasqual el programa social Il·lusió sense barreres, que una vegada més pretén que cap xiquet es quede sense accedir a la fira d'atraccions. Per a això, el consistori, a través de les àrees d'Economia i Serveis Socials, ha negociat amb l'Associació d'Atraccions de Fira de Vila-real l'adquisició d'uns 2.000 tiquets per a fer ús de les atraccions al llarg dels festejos. Els tiquets es lliuraran a les entitats que treballen amb famílies derivades de Serveis Socials, com Creu Roja, Càritas, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Paül, perquè els repartisquen entre les famílies amb xiquets. A aquestes entitats se sumen l'Associació d'Aturats Vila-real (Adavi), la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH)-Cadires de la Fam, Acudim i el col·legi la Panderola.

La inversió inicial del programa serà d'uns 2.000 tiquets, tot i que, segons el desenvolupament del pla, es valorarà la possibilitat d'adquirir-ne més si fóra necessari. "Tots els xiquets i xiquetes, amb independència de les seues circumstàncies i condicions familiars, han de poder gaudir de les atraccions de fira que s'instal·len cada any per festes de Sant Pasqual. Per això, ja des de l'any passat vam impulsar aquest programa social, que ens fa especial il·lusió i que hem estés també a altres èpoques de l'any, com la fira de rebaixes", recorda el regidor d'Economia, Xavier Ochando.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es