Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Un dispositiu especial reforçarà la seguretat en festes amb prop de 1.000 serveis i especial atenció als actes multitudinaris

dijous, 10 de maig de 2018

Junta local de seguretat

Un dispositiu especial, format per la Policia Local, Policia Nacional i Policia Autonòmica juntament amb altres cossos com Protecció Civil o Creu Roja, reforçarà la seguretat en els principals actes multitudinaris de les festes en honor a sant Pasqual. La Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i pel subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha perfilat els últims detalls del dispositiu.

Per a garantir la seguretat durant les festes, la Junta de Seguretat preveu més de 1.000 entrades de servei. La meitat d'aquestes, 581 en total, seran a càrrec de la Policia Local, que estrenarà els nous jupetins antibales, i la resta, gràcies a la col·laboració de la Policia Nacional. El dispositiu incidirà fonamentalment en les zones de majors aglomeracions per la celebració d'actes multitudinaris, com el Recinte de la Marxa, la plaça del Llaurador, la plaça de la Vila, avinguda de la Murà o la plaça Major. Atenent al nivell d'alerta de l'Estat, el dispositiu de seguretat contempla mesures com el tancament de carrers o recintes on se celebren els actes. 

"Les festes de Sant Pasqual es viuen intensament al carrer, amb actes que concentren una gran quantitat de persones com l'ofrena al patró, el concurs de paelles o els actes taurins. El protocol està preparat perquè no hi haja cap problema, en una estreta coordinació entre els diferents cossos de seguretat", assenyala Benlloch. En la mateixa línia, Barelles ha incidit en la "magnífica col·laboració de la Policia Local i la Policia Nacional, que es veu reflectida en cada esdeveniment que celebrem, com la recent visita de la Guàrdia Reial o els dispositius especials pels partits de futbol del Villarreal CF".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es