Inici -> Àrees -> Turisme  -> Notícies turisme

Els escolars de Vila-real porten flors i un 'garbonet' per a sant Pasqual

tornar Imprimir

divendres, 11 de maig de 2018

Festes, Tradicions, Sala de premsa, Turisme, Ajuntament

'Sant Pasqual, un garbonet', per part de les escoles_2

Els escolars de Vila-real porten flors i un 'garbonet' per a sant Pasqual

Els col·legis de Vila-real han organitzat aquesta setmana diferents activitats amb motiu de les festes de Sant Pasqual. Hui, alguns dels centres han participat en una ofrena particular a la imatge del patró, a qui han portat flors i el tradicional garbonet amb el qual, la vespra del dia gran, s'encén la foguera de sant Pasqual. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat els alumnes dels centres en aquesta activitat, en la qual han participat, entre d'altres, uns 150 alumnes del cicle d'infantil del col·legi Cervantes, que han acudit a la plaça de Sant Pasqual precedits de la música de la dolçaina i el tabal. 

El xiquets i xiquetes han format simulant una processó oficial, amb corporació i alcalde, reina i dames, macers i penyes, seguits per les notes de la Marxa de la Ciutat. Després de l'ofrena, l'alcalde i el regidor de Turisme, Diego A. Vila, a més del regidor delegat en la Fundació de Sant Pasqual, Emilio M. Obiol, han repartit entre els xiquets el llibre Sant Pasqual, un garbonet, amb il·lustracions de Laulauenlaseuatinta, sobre la història del patró. El llibre està editat per Vila-real, Comunicació i Disseny i promogut per la Regidoria de Turisme.

Galeria multimèdia

Imatges

'Sant Pasqual, un garbonet', per part de les escoles_7 'Sant Pasqual, un garbonet', per part de les escoles_6 'Sant Pasqual, un garbonet', per part de les escoles_5

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es