Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real organitza un curs gratuït de defensa personal dirigit exclusivament a dones

divendres, 11 de maig de 2018

La Policia Local de Vila-real organitza un curs gratuït de defensa personal dirigit exclusivament a dones. Sota el títol Resposta defensiva femenina, comptarà amb una única sessió de tres hores, que tindrà lloc el 30 de maig al pavelló poliesportiu Sebastián Mora. El policia local de Vila-real Fernando Jiménez Robles, que a més és instructor de jujutsu i entrenador nacional de SAMBO -defensa personal sense armes- i de defensa personal policial, serà l'encarregat d'impartir el curs. 

L'objectiu de la jornada, que es desenvoluparà en horari de matí, de 9.30 a 12.30 hores, és que les assistents adquirisquen els coneixements bàsics per a actuar en situacions de risc per a la integritat física. El curs permetrà augmentar la confiança, autoestima i autocontrol i millorar la força, resistència, velocitat i flexibilitat de les participants. En total s'ofereixen 14 places, que s'ocuparan per ordre d'inscripció i poden participar també menors d'edat, tot i que hauran d'aportar una autorització per part del pare, mare o tutor. 

"Creiem que en els temps que corren qualsevol dona ha de poder sentir-se segura quan ha d'eixir al carrer i aquesta sessió dotarà les assistents d'autoconfiança i d'algunes eines que els poden ser pràctiques en un hipotètic cas en el qual necessiten defensar-se d'un atac", explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. Les inscripcions es poden formalitzar en l'apartat Formació del web http://policia.vila-real.es.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es