Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

La campanya #LaPeñaRecicla premia les penyes que reciclen vidre per a fer unes festes més sostenibles

dissabte, 12 de maig de 2018

Campanya  #LaPeñaRecicla

La campanya #LaPeñaRecicla ha instal·lat el primer punt de recollida i pesatge de vidre a l'avinguda de la Murà. El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, reina i dames de les festes, han visitat la campanya per animar les penyes a pesar a la bàscula els seus productes de vidre, amb l'objectiu de fer de Sant Pasqual unes festes més sostenibles.

La campanya instal·larà nous punts de recollida de vidre el dimarts, a l'avinguda de Pius XII encreuament amb Lluís Vives (torre Motxa); i el dissabte 19, al carrer de Josep Ramon Batalla amb Exèrcit (Barranquet). Les penyes i veïns podran acudir entre les 12.00 i les 16.00 hores per a pesar els residus d'envasos de vidre. En el web lapeñarecicla.es  podeu fer el seguiment de la campanya.

Després de visitar el punt de pesatge, reina i dames i el regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, han visitat la parròquia dels Sants Evangelistes i el punt de Càritas a la zona, amb el qual s'està col·laborant tant des de la Regidoria com des de la Junta de Festes.

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya  #LaPeñaRecicla_2 Campanya  #LaPeñaRecicla_1 Visita a Càritas parroquial de Sants Evangelistes_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es