Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real reviu la tradicional nit de la xulla pels carrers i les penyes de la ciutat

dilluns, 14 de maig de 2018

Nit de xulla. SP2018_1

Els carrers de la ciutat han tornat a omplir-se de brases per a reviure una de les tradicions més populars de les festes patronals de Vila-real, la nit de la xulla. Com cada dilluns de festes, les penyes, associacions i veïns han eixit al carrer per a cuinar la seua xulla, a la brasa o al forn, en un ambient de festa. El regidor de Festes, Javier Serralvo, i la reina, Cristina Pesudo, amb les seues dames, han compartit la tradició amb les penyes de la ciutat.

Durant tota la jornada, les festes han pogut gaudir dels esports, la música, els jocs infantils o les exposicions, com la tradicional mostra de la Puríssima, 'Tota pulcra és Maria', o la del CEAM. Els usuaris de l'Olivera han exposat el resultat de les activitats de manualitats, informàtica, costura, memorització, labor de retalls, lectoescriptura, ceràmica i pintura amb tela que duen a terme al llarg de l'any. 

Podeu consultar tota la programació en l'app Vila-real i el web http://programadefestes.vila-real.es, a més dels perfils municipals en Facebook i Twitter.

Més imatges de la xulla i de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament. També podeu veure vídeos dels principals actes en el canal municipal de Youtube.

Galeria multimèdia

Imatges

Nit de xulla. SP2018_2 Nit de xulla. SP2018 Exposició dels usuaris del CEAM_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es