Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

Les festes de Sant Pasqual s'acomiaden després de 10 dies d'actes

diumenge, 20 de maig de 2018

Cloenda de les festes SP2018_1

La pirotècnia Martí ha estat l'encarregada de disparar el castell final de festes que tanca 10 dies de celebracions en honor a sant Pasqual; un acte al qual no han faltat reina i dames i representants municipals, encapçalats per l'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Javier Serralvo. Abans, els veïns han pogut seguir la traca final de festes des del temple de Sant Pasqual fins a l'Ajuntament i el correfocs a càrrec d'Animarts que, amb la xaranga Reality Show, han acompanyat els participants fins al parc d'Alaplana.

El castell de focs d'artifici tanca 10 dies de festes que, en la seua última jornada, han tingut encara lloc per a la música i la participació veïnal, amb actes com el concert de Lorenzo Santamaría. A migdia, l'alcalde de la ciutat ha lliurat un reconeixement als membres de la Junta de Festes que no van renovar els seus càrrecs en l'actual organigrama de l'entitat.

Totes les fotos de les festes de Sant Pasqual, en el Flickr de l'Ajuntament. Vídeos de les festes, en el canal municipal de Youtube.

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda de les festes SP2018 Reconeixement a ex membres de la Junta de Festes Reconeixement a ex membres de la Junta de Festes_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es