Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Campionat Multiesport tanca la setena edició amb el lliurament de trofeus als 800 escolars participants en la campanya

tornar Imprimir

dissabte, 26 de maig de 2018

Sala de premsa, Esports

Cloenda del Campionat Multiesport Escolar_6

El Campionat Multiesport tanca la setena edició amb el lliurament de trofeus als 800 escolars participants en la campanya

El Campionat Multiesport Escolar ha tancat la setena edició, corresponent al curs 2017-2018, en la qual han participat 800 xiquets i xiquetes en alguna de les lligues o jornades especials de la campanya. La clausura ha tingut lloc al pavelló poliesportiu Sebastián Mora, on s'han lliurat els trofeus i medalles als participants de tots els col·legis de la ciutat que han format part d'alguna de les set lligues del campionat: dos prebenjamins i tres benjamins de multiesport i dos alevins, un de bàsquet i de futbol sala. 

"Durant 15 dissabtes al matí, els alumnes han jugat 334 partits en les instal·lacions esportives municipals i, a més, s'han celebrat sis dissabtes de jornades especials de multiesport, en les quals al voltant de 1.000 xiquets i xiquetes han pogut practicar voleibol, rugbi, pilota valenciana en la modalitat de raspall, atletisme, waterpolo i cros", explica el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. L'activitat de l'esport escolar es completa amb el programa de natació per a alumnes de quart de primària, que han acudit a la piscina una hora cada setmana amb l'objectiu de familiaritzar-se amb aquest esport i participar en les jornades especials de natació i waterpolo. 

El trofeu al col·legi campió del Multiesport Escolar 2018 ha recaigut en aquesta setena edició en el centre Angelina Abad, ja que ha sigut el que més punts ha sumat per participació i classificació, tant en les jornades de lliga com en les jornades especials.
El regidor ha destacat el paper dels entrenadors del multiesport, que són els 24 becaris del programa Becaesport, i ha agraït als membres del Comité de l'Esport Escolar i als treballadors del Servei Municipal d'Esports "la seua dedicació i esforç perquè els xiquets i xiquetes de Vila-real gaudisquen amb l'esport escolar". 

"El Campionat Multiesport es consolida, any rere any, com un programa clau en el que és, sens dubte, un dels nostres principals objectius dins la marca Ciutat de la Salut i l'Esport: fomentar una vida saludable des d'edats primerenques i valors associats a la pràctica esportiva com el respecte, el compromís, aprendre a guanyar i a perdre, a jugar net i a divertir-se", conclou Serralvo.

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda del Campionat Multiesport Escolar_2 Cloenda del Campionat Multiesport Escolar_1 Cloenda del Campionat Multiesport Escolar

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es