Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'Escola de Mediació Policial de Vila-real programa un nou curs intensiu amb l'Ivaspe i la Càtedra de l'UJI

diumenge, 27 de maig de 2018

L'Escola de Mediació Policial de Vila-real, impulsada a través del conveni recent entre l'Ajuntament, l'UJI i l'Ivaspe, llança un nou curs intensiu de 40 hores, que s'impartirà del 4 al 8 de juny a la seu de la Policia Local. Aquest curs proporcionarà als participants els coneixements teòrics i pràctics, així com les tècniques i eines necessàries per a adquirir les competències específiques que els permeten desenvolupar la funció de mediació policial en diferents àmbits.

El programa començarà el 4 de juny a les 8.30 hores i comptarà al llarg dels cinc dies amb experts ponents en l'àmbit de la psicologia i del sector policial de diferents cossos i entitats, que parlaran sobre tècniques, comunicació assertiva i persuasiva, gestió de les emocions i les relacions, el marc jurídic de la mediació, gestionar i intervenir en un conflicte, motivació, resiliència i altres temes relacionats. Les persones interessades poden inscriure's, de forma gratuïta, en l'adreça de correu electrònic rgallardo@vila-real.es. Serà requisit indispensable l'assistència al 100% de les 40 hores presencials. 

Més informació, en les pàgines www.catedramediacionpolicial.uji.es, htpp://policia.vila-real.es i http://www.presidencia.gva.es/web/seguridad/ivaspe.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es