Inici

El web del programa de festes de Sant Pasqual registra un rècord absolut de visites, amb 37.321 entrades

tornar Imprimir

dilluns, 28 de maig de 2018

Festes, Noves tecnologies, Sala de premsa

El web del programa de festes de Sant Pasqual registra un rècord absolut de visites, amb 37.321 entrades

La Regidoria d'Innovació i Noves Tecnologies de Vila-real ha fet balanç dels usuaris i visites realitzades a la pàgina web programadefestes.vila-real.es durant els festejos en honor a sant Pasqual, en les quals s'ha registrat un rècord absolut. En total, han sigut 14.422 les persones que han accedit a l'espai per a consultar o descarregar el programa de festes, la segona xifra més alta des que es tenen registres. El màxim d'usuaris es va registrar al maig de 2016, amb 15.008. 

No obstant açò, si per alguna cosa s'ha caracteritzat aquesta edició dels festejos és per haver-se depassat amb escreix l'històric de visites al web, amb un rècord absolut de 37.321 enfront de les 30.899 de fa un any, que ja va superar les 30.018 de 2016. La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, destaca la "cada vegada major" accessibilitat del programa, que "ha passat en pocs anys del paper a sumar altres alternatives a través d'internet, tant en PDF com de manera virtual, que nombrosos ciutadans consulten sense moure's de casa, des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta, a la qual cosa des de fa algun temps se suma una nova possibilitat, gràcies a l'app municipal".

"Aquestes opcions cada vegada tenen més èxit i, a més de consolidar-se, ens han ajudat a seguir creixent i a incrementar el nombre de visites al web, facilitant a veïns i visitants tenir en la seua mà i a solament un clic tota la informació que necessiten per a gaudir de les nostres festes", assegura. Les estadístiques d'accessos, a més, contrasten amb els 8.115 del primer any que es va impulsar aquesta possibilitat. "Una evolució més que positiva que esperem que se seguisca superant cada any", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es