Inici

El Bodegón de Carlos, Más que tapas, Gades i Ca Esteve guanyen els primers premis de la XII Ruta de la Tapa

tornar Imprimir

dimecres, 30 de maig de 2018

Sala de premsa, Turisme, Ajuntament

Lliurament de premis de la XII Ruta de la Tapa

El Bodegón de Carlos, Más que tapas, Gades i Ca Esteve guanyen els primers premis de la XII Ruta de la Tapa

El Bodegón de Carlos, Más que tapas, Gades i Ca Esteve són els establiments que han guanyat en la XII edició de la Ruta de la Tapa algun dels primers premis que atorguen els jurats professional i popular a les millors tapes de lliure elecció, a les més innovadores i creatives i a les que incorporen taronja. 

La Casa dels Mundina ha acollit el lliurament de premis de l'edició 2018, que ha servit enguany 31.670 tapes i ha generat un volum de negoci de 95.010 euros, la qual cosa suposa un increment de l'11,90% respecte a l'edició anterior. El regidor de Turisme, Diego A. Vila, que ha donat a conéixer les xifres del balanç de la dotzena edició durant la cloenda oficial. En aquesta ocasió, la Ruta ha tingut una durada de quatre setmanes, enfront de les tres de 2017, coincidint, a més, amb esdeveniments de gran impacte, com el FitCarrer.

Enguany, els guardons han anat a parar al Bodegón de Carlos, que ha obtingut el primer premi del jurat professional en la categoria de millor tapa de lliure elecció, seguit de Más que tapas i de Gastro Tentación. En l'àmbit de la innovació i creativitat, el jurat ha atorgat el primer premi a la proposta de Más que tapas, seguit del Bodegón de Carlos i Gades. Aquest últim local, Gades, s'ha alçat amb el primer premi del jurat professional per la tapa amb taronja, mentre que en segon i tercer lloc han quedat Más que tapas i Ca Isaías. 

D'altra banda, el jurat popular, amb les seues votacions, ha determinat que la millor tapa de lliure elecció d'enguany és l'elaborada a Ca Esteve. Per darrere es troben les del Bodegón de Carlos i Birbar Espai Gastronòmic Valencià. Els comensals també han votat la seua tapa favorita elaborada amb taronja, que ha sigut la del Bodegón de Carlos. Queden en segon i tercer lloc les de Ca Esteve i Gastro Tentación.

L'alcalde de Vila-real, que ha assistit també a l'acte, ha felicitat els 32 establiments participants, quatre més que en l'edició de 2017, i destaca la "innovació i millora contínua" de l'esdeveniment, que per primera vegada ha comptat amb pàgina web pròpia i accés directe des de l'app municipal, amb tota la informació de la ruta, els locals adherits, les tapes i el mapa d'ubicació. "Al marge dels resultats, altament positius, la Ruta de la Tapa demostra que comptem amb un sector hostaler implicat i creatiu, que ha presentat més de 60 propostes gastronòmiques de qualitat, la qual cosa suposa un vertader orgull per a la ciutat i per a aquest esdeveniment, que segueix consolidant-se", conclou. Cada local participant ha donat 50 euros, a benefici de l'Associació Pintando el Camino en Rosa.

Les imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament de premis de la XII Ruta de la Tapa_2 Lliurament de premis de la XII Ruta de la Tapa_1 Lliurament de premis de la XII Ruta de la Tapa_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es