Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real ofereix més de 1.100 places per a practicar esport a l'estiu en la 34a Escola Esportiva d'Estiu i en l'Estiu Actiu

tornar Imprimir

dimecres, 30 de maig de 2018

Sala de premsa, Esports

Serralvo presenta les campanyes esportives d'estiu

Vila-real ofereix més de 1.100 places per a practicar esport a l'estiu en la 34a Escola Esportiva d'Estiu i en l'Estiu Actiu

El Servei Municipal d'Esports (SME) ofereix un total de 1.160 places per a practicar esport aquest estiu, dins l'Escola Esportiva d'Estiu i l'Estiu Actiu, programacions dirigides per als més joves en el primer dels casos i també per al públic en general. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat ambdues campanyes, que "serveixen per a mantenir una continuïtat en la programació que durant tot l'any organitza el Servei Municipal d'Esports (SME)". 

Així, ha destacat l'esforç de l'Ajuntament per a "innovar i invertir en salut". "Alguns estudis ja apunten als bons resultats de fomentar l'esport entre els més xicotets, amb xifres que demostren que Vila-real està entre les taxes d'obesitat infantil més baixes en tota l'autonomia i, possiblement, en l'Estat", agrega.

Precisament és per als més joves per als qui es programa una de les campanyes d'estiu que, sota el títol Escola Esportiva d'Estiu, s'organitza des de fa 34 anys. El cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella, explica que aquesta iniciativa pionera compta amb 600 places i activitats diferents a les que es desenvolupen durant l'any, més concordes amb la temporada estival. Piragüisme, activitats aquàtiques, pilota valenciana, activitats al Termet i poliesportives, iniciació a la vela, paddle surf, marxa de muntanya amb acampada, jocs, senderisme per la Ruta Botànica, iniciació al judo, una ruta cicloturista i estades i activitats a Morella són totes les propostes per als més joves, dividits en diferents grups segons l'edat: Iniciació (nascuts entre 2010 i 2012), Aventura (entre 2002 i 2005) i Descobriment (de 2006 a 2009).

Del 25 de juny al 3 d'agost, podran participar en alguna de les tres modalitats, que s'oferiran en espais com els pavellons Bancaixa i Sebastián Mora, el Trinquet Municipal, el Real Club Nàutic de Castelló, la Serra d'Espadà, la platja del Grau de Castelló, la piscina coberta i la del Termet, la Ruta Botànica i l'Escola llar de Morella. "Són activitats totalment diferents a les de l'hivern, on predominen l'aventura i la naturalesa, aprofitant per a traure partit de les instal·lacions i espais verds de la nostra ciutat", indica Cantavella. 

El preu d'inscripció és de 20 euros per Iniciació i Descobriment i de 75 euros per al grup d'Aventura, ja que inclou una estada a Morella. La preinscripció a través d'internet i presencial s'obrirà del 4 al 15 de juny i el 18 tindrà lloc el sorteig per assignar places, que hauran de ser confirmades fins al 21 de juny. "Són activitats molt demandades", assenyala el tècnic, que recorda que hi haurà descomptes específics para determinats perfils. 

D'altra banda, la programació de l'Estiu Actiu, oberta a tots els públics, ofereix 560 places en activitats com a natació per a xiquets de 3 a 14 anys i per a adults; aigua-salus i natació terapèutica per a joves, pilates, ioga, activitats aquàtiques per a majors de 60 anys i també per a bebés, a les quals se sumen Ritmefit, Cicle-ritme i activitats aquàtiques pre i postpart. La campanya tindrà la mateixa durada que l'anterior i es desenvoluparà entre la piscina coberta, la sala polivalent i l'annex del pavelló Bancaixa i la sala Ritme. Les dates de preinscripció i confirmació de places són les mateixes, amb iguals descomptes. Els preus van dels 6 euros de les activitats aquàtiques per a majors als 37 euros de les classes dirigides per a bebés en l'aigua, que hauran d'anar acompanyats per un adult.

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es