Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El programa Educalimentant se centra en el mes de juny en l'alimentació adequada per a les persones amb anèmia

tornar Imprimir

dijous, 31 de maig de 2018

Salut, Sala de premsa, Sanitat

El programa Educalimentant se centra en el mes de juny en l'alimentació adequada per a les persones amb anèmia

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna aquest mes de juny amb nous tallers i xarrades que s'oferiran als diferents centres de salut de la ciutat als pacients. En aquest cas, el tema escollit per al mes de juny és "Què puc menjar si tinc anèmia?". 

Les dues dietistes-nutricionistes encarregades de la campanya han organitzat quatre sessions, que es repartiran en dos dies. El 21 de juny s'oferiran dues xarrades, una a les 9.15 hores a la Bòvila i una altra a les 12.00 hores a Carinyena. D'altra banda, el dia 26 hi haurà dues sessions més en horari de vesprada, a les 15.30 hores a Carinyena i a les 18.30 hores al Dolores Cano Royo, el centre de salut del barri del Pilar. 

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, anima als veïns que ho necessiten a assistir a les xarrades programades. "Des que vam posar en funcionament la campanya, moltes persones afectades per alguna dolència i els seus familiars estan aprenent a cuidar-se millor i a traure partit als beneficis que comporta una alimentació saludable", assenyala. Els interessats poden inscriure's en qualsevol centre de salut de manera gratuïta.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Educaliment, juny de 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es