Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut reforça el curs de socorrisme aquàtic amb una formació específica de salvament en surf

dijous, 31 de maig de 2018

La Regidoria de Joventut ofereix els pròxims dies 2 i 3 de juny un nou curs que reforça la formació en socorrisme aquàtic, que garanteix un contracte de treball als participants a l'estiu. "Per a qui vulga completar tot allò après o per a qui vulga seguir ampliant els seus horitzons en el sector, hem programat un nou curs de dos dies destinat al salvament en surf", indica la regidora de Joventut, Gemma Gil.

En la programació s'han preparat diferents simulacres i casos pràctics perquè els assistents aprenguen algunes nocions bàsiques sobre com dur a terme una acció de salvament amb tabla de surf. Els encarregats d'impartir el curs són el Club de Surf i Escola de Surf de Castelló (East Coast Surfers) i Riscat Consultors. La formació es realitzarà durant dos dies de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores a l'Espai Jove.

L'activitat té un cost de 40 euros, amb una reducció del 50% per als qui presenten el Carnet Jove. "Esperem que siga un èxit i que els inscrits aprofiten aquesta oportunitat de seguir millorant el currículum, amb una nova titulació, que els obrirà un poc més les portes en el mercat laboral", conclou Gil.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es