Inici -> Àrees -> Turisme  -> Notícies turisme

L'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real celebra la IX Romeria del Rocío al Termet els dies 9 i 10 de juny

tornar Imprimir

dissabte, 2 de juny de 2018

Sala de premsa, Turisme

Presentació de la IX Romeria del Rocio

L'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real celebra la IX Romeria del Rocío al Termet els dies 9 i 10 de juny

L'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real, la IX Romeria a la Verge del Rocío de la ciutat, que se celebrarà el cap de setmana que ve amb una completa programació al Termet de la Mare de Déu de Gràcia. La presidenta de l'entitat, Conchi González, i el regidor de Turisme, Diego A. Vila, han presentat la programació, que començarà amb la tradicional romeria amb la imatge de la Verge del Rocío, des de la seu de l'associació, al carrer del Comte de Ribagorça, fins al paratge del Termet. 

Amb eixida a les 18.00 hores, la romeria estarà acompanyada durant tot el trajecte pel grup Entre Sevilla y Triana, que tornarà a actuar a les 23.00 hores, després de la degustació gastronòmica que rebrà els participants al Termet. L'endemà, la programació arranca a les 13.00 hores amb la missa rociera, cantada pel cor Saganda, de la Casa d'Andalusia del Port de Sagunt, i oficiada pel rector Vicente Vicent Monzó. Després del dinar de germanor, el cartell de diumenge preveu una vesprada rociera amb l'actuació del grup Querencia (16.00 hores) i, posteriorment, el Quadre de Ball Infantil de l'associació (18.00 hores). La Salve Rociera de comiat a la Verge tancarà els actes de la romeria. 

Tant la presidenta de l'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real com el regidor de Turisme animen tots els vila-realencs a sumar-se a la festa.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es