Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de la Comunitat convoca el curs Parcs empresarials el 14 de juny a Vila-real

dimecres, 6 de juny de 2018

Vila-real acollirà el pròxim 14 de juny les XLII Jornades AAUCV, de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de la Comunitat Valenciana, que se celebraran a la sala d'actes de Porcelanosa Grupo i que compten, a més, amb el suport de l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Territori i Mobilitat Urbana.

Durant la jornada s'impartirà el curs Parcs empresarials, en el qual s'han previst set conferències i una taula redona a càrrec de reconeguts experts en l'àmbit de l'arquitectura, l'urbanisme, la planificació i ordenació industrial o la mobilitat, entre d'altres. Després del registre i lliurament de documentació es procedirà a la inauguració de les jornades, prevista per a les 9.30 hores. A les 10.00 hores donarà començament la primera de les xarrades, titulada "Parcs empresarials. Tipologies. Estàndards i paràmetres urbanístics". A les 10.45 h serà el torn de la conferència "Plataformes logístiques i nous sectors productius". A les 12.00 hores començarà "Estratègies de localització dels parcs empresarials. Accessibilitat. Mobilitat". A continuació, a les 12.45 hores, "Intermodalitat i vertebració del territori. El corredor mediterrani de mercaderies" i a les 13.30 hores es desenvoluparà la taula redona "Cooperació entre administracions públiques i companyies subministradores en la redacció de planejament". Les jornades seguiran a la vesprada, amb la conferència "El paisatge en els parcs empresarials. Integració amb l'entorn", a les 16.30 hores. A les 17.15 serà el torn de "Rehabilitació, regeneració i renovació de parcs empresarials obsolets" i a les 18.00 hores tindrà lloc l'última ponència, titulada "Parcs empresarials en xicotets municipis. Mancomunitat d'àrees industrials", abans de donar pas a la cloenda, a les 18.45 hores. 

Les persones interessades poden inscriure's fins a les 15.00 hores de l'11 de juny, amb una tarifa de 100 euros, tot i que s'ofereixen descomptes per a arquitectes que formen part de l'AAUCV i el Col·legi d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV). Ambdues institucions ofereixen en el seu web la possibilitat d'inscriure's i per a més informació es pot contactar a través del telèfon 963 517 825 i per correu a formacion@coacv.org. Porcelanosa posarà autobusos amb eixida des de València i Alacant per als inscrits.

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es