Inici

Vila-real en Dansa arranca la setena edició

dissabte, 9 de juny de 2018

Vila-real en Dansa 2018_3

La setena edició del Festival de Dansa Breu ha inaugurat la programació principal després de dos dies d'aperitius de dansa, que han permés acostar la dansa contemporània als més joves a través d'activitats en els instituts de Vila-real. La inauguració oficial del certamen ha sigut a càrrec de Kònic Thtr, amb #14 skyline. El més pur art contemporani en forma de dansa, combinat amb altres disciplines com els audiovisuals, ha posat dret l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. 

Després del tret d'eixida, la Casa dels Mundina ha acollit una sessió més relaxada del festival. Els valencians Batecs de so han obert la Nit de tertúlia amb una peça de dansa contemporània, 30 minuts d'interacció amb el públic i l'entorn per a transmetre l'essència de Vila-real en Dansa. En aquest mateix espai ha tingut lloc la Nit de tertúlia, en un ambient informal en el qual s'han tractat qüestions com el projecte Simbiosi, que enguany ha pres el festival com a punt de trobada entre associacions de dansa catalanes i valencianes. 

Durant tot el cap de setmana, seguiran les activitats de Vila-real en Dansa per a grans i xicotets, amb entrada i participació lliures, en un ambient de convivència per a acostar la dansa a tots els públics.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real en Dansa 2018_5 Vila-real en Dansa 2018_4 Vila-real en Dansa 2018_7

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es