Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

La Regidoria d'Agricultura col·labora amb la Generalitat en la lluita contra la mosca de la fruita

diumenge, 10 de juny de 2018

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat, impulsa una nova campanya per a lluitar contra la mosca de la fruita. La Regidoria s'encarregarà de facilitar als agricultors el producte necessari per a un tractament de producció de caqui, magraners i varietats primerenques de cítrics, tant per a cultius ecològics com convencionals amb una superfície mínima d'una hectàrea (12 fanecades). 

Per a això, els interessats a obtenir el producte poden dirigir-se a la Regidoria d'Agricultura (c/ Ponent Baix, 65), on podran emplenar un formulari per a sol·licitar-ho, i hauran d'indicar, a més de les seues dades, on es troba la seua parcel·la i la superfície, espècie i varietat de la plantació. El repartiment es realitzarà per a cobrir la meitat de la superfície declarada, en funció de les existències, sempre que l'agricultor s'encarregue de cobrir l'altra meitat de la superfície mitjançant la compra de paranys i la seua col·locació. 

S'haurà d'aportar factura o albarà de compra recent de paranys massius que es trobe inscrita en el Registre de productes fitosanitaris del MAPAMA. La data límit per a presentar la documentació és el 2 de juliol. Per a més informació, es pot telefonar a la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, al 965 547 250.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es