Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

La Regidoria d'Agricultura col·labora amb la Generalitat en la lluita contra la mosca de la fruita

tornar Imprimir

diumenge, 10 de juny de 2018

Agricultura, Sala de premsa

La Regidoria d'Agricultura col·labora amb la Generalitat en la lluita contra la mosca de la fruita

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat, impulsa una nova campanya per a lluitar contra la mosca de la fruita. La Regidoria s'encarregarà de facilitar als agricultors el producte necessari per a un tractament de producció de caqui, magraners i varietats primerenques de cítrics, tant per a cultius ecològics com convencionals amb una superfície mínima d'una hectàrea (12 fanecades). 

Per a això, els interessats a obtenir el producte poden dirigir-se a la Regidoria d'Agricultura (c/ Ponent Baix, 65), on podran emplenar un formulari per a sol·licitar-ho, i hauran d'indicar, a més de les seues dades, on es troba la seua parcel·la i la superfície, espècie i varietat de la plantació. El repartiment es realitzarà per a cobrir la meitat de la superfície declarada, en funció de les existències, sempre que l'agricultor s'encarregue de cobrir l'altra meitat de la superfície mitjançant la compra de paranys i la seua col·locació. 

S'haurà d'aportar factura o albarà de compra recent de paranys massius que es trobe inscrita en el Registre de productes fitosanitaris del MAPAMA. La data límit per a presentar la documentació és el 2 de juliol. Per a més informació, es pot telefonar a la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, al 965 547 250.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es