Inici

Vila-real en Dansa pren els carrers, Termet i Auditori amb tallers i propostes innovadores

diumenge, 10 de juny de 2018

Vila-real en Dansa 2018. Foto:La Mary Posa_4

Vila-real en Dansa segueix amb la seua programació de dansa contemporània breu. L'ermita de la Mare de Déu de Gràcia ha sigut l'escenari dels workshops del coreògraf Adrián Castelló i dels catalans Kernel Danse Theatre. El primer va donar lloc a un espectacular resultat, producte de l'exploració i consciència corporal dels participants; el segon va subministrar eines de les arts marcials perquè els artistes disposen d'altres recursos com a ballarins.

Entre les terrasses de la plaça de la Vila, un mur de persones ha delimitat l'espai i ha construït un escenari improvisat per a Kernel Danse Theatre. L'espectacle Give me protein dels tres ballarins va carregar l'ambient d'energia abans que l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner obrira les portes de la I Jornada de Dansa Breu del festival. Un total de quatre peces breus van aconseguir captivar el públic amb un espectacle dinàmic, delicat, potent i amb una estètica cuidada al mil·límetre. Els moviments i sentiments de Soy Fauno, de Oihan Indart, la dansa hipnòtica de In between I, de Míkel Arístegui, les xiques de Siberia, amb La piel vacía, i el solo de Paloma Hurtado, Dakini, han sigut les primeres peces a pujar a les taules de l'Auditori.

La Nit Dance a la Casa dels Mundina va tancar la jornada entre ovacions a Dimprodance Company, que va mostrar el seu duo Puppets. La peça, en tan sols 15 minuts, va aconseguir aportar màgia a la vetlada artística, de la qual diumenge prenen el relleu la sessió de Dansa en família i la II Jornada de Dansa Breu.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real en Dansa 2018. Foto:La Mary Posa_3 Vila-real en Dansa 2018. Foto:La Mary Posa Vila-real en Dansa 2018. Foto:La Mary Posa_2

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es