Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local organitza el segon curs gratuït de defensa personal dirigit exclusivament a dones

divendres, 15 de juny de 2018

La Policia Local de Vila-real oferirà un nou curs gratuït de defensa personal dirigit exclusivament a dones. Després de l'èxit de la primera edició, ja se n'ha programat una segona sessió de tres hores, que tindrà lloc el 28 de juny al pavelló poliesportiu Sebastián Mora. 

Sota el títol Resposta defensiva femenina, el curs serà impartit per l'agent Fernando Jiménez Robles, instructor de jujitsu i entrenador nacional de sambo -defensa personal sense armes- i de defensa personal policial, que ensenyarà, de manera pràctica, diferents coneixements bàsics i tècniques per a eixir d'una situació de risc per a la integritat física amb garanties. A més de donar trucs per a prevenir atacs, les assistents aprendran a defensar-se, la qual cosa els reportarà un augment de la confiança, l'autoestima i l'autocontrol, a més de contribuir a millorar la força, resistència, velocitat i flexibilitat. La jornada, que es desenvoluparà en horari de matí, de 9.30 a 12.30 hores, compta amb 14 places, que s'ocuparan per rigorós ordre d'inscripció. 

"La primera edició va ser un autèntic èxit i hi ha demanda per part de moltes dones que reivindiquen la necessitat d'eixir segures al carrer", indica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, que anima les interessades a inscriure's. Les inscripcions s'han de formalitzar a través de l'apartat Formació del web de la Policia Local.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es