Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Ajuntament de Vila-real dóna suport a l'Associació Andrea Carballo Claramonte en la lluita contra la violència i el maltractament

dissabte, 16 de juny de 2018

Reunió amb l'associació Andrea Carballo

L'Ajuntament de Vila-real ha mostrat el seu suport, una vegada més, a l'Associació Andrea Carballo Claramonte en la lluita contra la violència i el maltractament. L'alcalde, José Benlloch, i la regidora d'Igualtat, Rosario Royo, juntament amb el portaveu de l'equip de govern, Javier Serralvo, s'han reunit amb la presidenta del col·lectiu, Carmen Risueño, i membres de la Junta Directiva, per a conéixer de més a prop les noves accions que estan emprenent des de l'associació per a visibilitzar la causa i per a treballar de manera coordinada i mostrar el suport municipal a la iniciativa. 

"La nostra ciutat està molt sensibilitzada en la lluita contra la violència de gènere i així es demostra a través de les polítiques que s'impulsen des de la Regidoria d'Igualtat", afirma l'alcalde, qui reconeix que "és difícil arribar a tot i per això agraïm que existisquen associacions com aquesta, que lluiten de manera ferma i decidida contra aquesta xacra". Per aquest motiu, ha confirmat que s'han reservat 4.000 euros en el pressupost per a la signatura d'un conveni amb l'entitat, amb l'objectiu de seguir col·laborant. 

Per la seua banda, Royo assenyala que "una de les principals preocupacions de l'Ajuntament, com a administració més pròxima al ciutadà, i de l'Associació Andrea Carballo, és la conscienciació que tots hem de combatre el maltractament, especialment entre la gent jove". Royo destaca que l'entitat "està emprenent accions per a visibilitzar la causa i té molt d'interés a fer difusió en els instituts per a sensibilitzar a la joventut i que entenguen que tots som iguals".

El nou conveni, agrega, "va en la línia de l'equip de govern de forjar aliances amb la societat civil". "Com a Ciutat Educadora, Vila-real no es podia quedar al marge en una causa tan important, que l'única cosa que pretén és aconseguir una societat més educada, conscienciada, respectuosa i lliure", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es