Inici

Vila-real aprofundeix en l'extensió de l'Administració electrònica amb formació especialitzada per a personal municipal

dissabte, 16 de juny de 2018

Cursos d'Administració electrònica

La Regidoria de Noves Tecnologies i Modernització de Vila-real segueix aprofundint en la implantació de l'Administració electrònica. Per a això, el departament que dirigeix Mónica Mañas ha iniciat un cicle de cursos formatius que, dirigits inicialment al personal municipal, permetran traure partit de totes les eines a la disposició de l'usuari per a agilitar els tràmits i gestions en línia. Durant les dues setmanes de cursos, es formarà unes 80 persones, encara que la idea és estendre en un futur aquest tipus de formació a tota la ciutadania.

El taller dóna a conéixer les novetats instaurades en la seu electrònica de l'Ajuntament, entre elles el Sistema Cl@ve, que permet facilitar l'accés sense certificat digital a diferents apartats com les notificacions, la gestió de rebuts o als expedients per a comprovar l'estat dels procediments que estan en marxa en el consistori, entre d'altres. La formació també ofereix la possibilitat de conéixer a fons tots els serveis que ofereix la seu electrònica de l'Ajuntament, com el catàleg de tràmits, el tauler d'anuncis i edictes, o l'accés a tota la normativa municipal.

En el curs s'ha exposat també la utilitat i avantatges de l'app de l'Ajuntament de Vila-real i del servei de cita prèvia, "per a evitar que els veïns que vénen a registrar algun document hagen de perdre el temps amb llargues cues". La cita prèvia es pot demanar també a través d'aquest enllaç. "L'objectiu primordial és dotar de les eines necessàries als empleats municipals per a complir amb l'assessorament a tots els vila-realencs i usuaris de la seu electrònica", indica Mañas.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es