Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

El concurs de ball televisat 'Ballem?' es consolida com a referent d'oci per a majors

tornar Imprimir

diumenge, 17 de juny de 2018

Família, Relacions institucionals, Sala de premsa

Concurs televisat 'Ballem?'_1

El concurs de ball televisat 'Ballem?' es consolida com a referent d'oci per a majors

La 4a edició de Ballem? nom amb el qual es coneix la mostra de ball televisada adreçada a un públic sénior, supera totes les expectatives amb participants inscrits i, per primera vegada, públic assistent. Enguany, el programa promet ser tot un espectacle amb la participació de les acadèmies de Vila-real, Carisma i el club de ball esportiu Azahar que realitzaran diferents exhibicions.

També per primera vegada, s'han abandonat els premis directes per a potenciar els sortejos adoptant un format molt més dinàmic. No obstant això, hi haurà reconeixements per a la parella més major, amb més sentit de l'espectacle, millor vestuari i estil.

A més de les exhibicions de les acadèmies, els participants ballaran en dues categories: ball en parella i en grup. Aquesta última categoria promet molt d'espectacle ja que els participants porten tot l'any preparant coreografies. A més, Asunción Almancio i Vicente Ridaura, guanyadors de l'edició passada, obriran el primer programa amb una exhibició.

La Regidoria de Família produeix l'esdeveniment en el que també col·labora la Regidoria de Congressos. També participen en l'entrega de regals UCOVI (Unió de Comerç Vila-real), Fundació Caixa Rural Vila-real, Licors Nelet, Joieria David Martinavarro, restaurant Al d'Emilio, El Molí, El Cantonet de M. Pilar Modes i la revista Poble. A més, entre tots els participants se sortejarà un cap de setmana per a dues persones en un lloc a triar de la província de Castelló.

Ballem? tindrà lloc els pròxims 20 i 21 de juny al Centre de Congressos i Convencions El Molí de l'ermita i s'espera una participació de més de 150 persones, entre parelles, grups i acadèmies vinguts no sols de Vila-real sinó també de poblacions veïnes com Borriana, Almassora o Castelló.

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs televisat 'Ballem?'_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es