Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La III Girls Cup congrega a Vila-real huit equips de futbol femení durant els pròxims quatre dies

dimecres, 20 de juny de 2018

Recepció de la III Girls Cup

La tercera edició del torneig de futbol femení de referència a Espanya, la Girls Cup, convertirà novament Vila-real en epicentre del futbol femení d'elit durant els pròxims quatre dies. La Ciutat Esportiva Municipal (CEM) acollirà els dies 21, 22, 23 i 24 de juny aquesta competició, organitzada per PinoSport Élite amb la col·laboració de les regidories de Turisme, Congressos i Esports. 

Equips de la Lliga femenina de futbol es mesuraran amb formacions de la província en un dels pocs tornejos exclusius de futbol femení de tot el país. Els regidors de Turisme i Congressos, Diego A. Vila, i Esports i Salut, Javier Serralvo, juntament amb representants de la corporació, han participat en la recepció oficial a l'equip Tshwane University of Technology, de Sud-àfrica, que participarà en aquest tercer torneig, juntament amb formacions com el Levante UD; el RCD Español; Joventut Almazora; Racing Onda, Villarreal CF; Juventud Manisense i Discóbolo La Torre. 

"Vila-real aposta per l'esport femení i per fomentar la pràctica de qualsevol modalitat esportiva, especialment en l'àmbit de les dones, que solen trobar dificultats que cal eliminar", assegura Serralvo. En la mateixa línia, Vila ratifica que "el futbol no és només cosa d'homes". "És un orgull per a la ciutat comptar amb aquest tipus de trobades, que fomenten les nostres marques de Ciutat de Congressos, Fires i Esdeveniments i Ciutat de la Salut i l'Esport, tot impulsant el turisme esportiu".

Tant Vila com Serralvo animen els veïns a acostar-se durant els quatre dies a la CEM per a "gaudir d'un espectacle d'alt nivell que normalment no tenim l'oportunitat de veure en la nostra ciutat". Els interessats poden trobar més informació sobre l'esdeveniment al web www.pinosportelite.com i en els perfils de l'empresa.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es