Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'Arenal Sound torna a Vila-real aquest estiu amb la tercera edició de les jornades esportives i música amb segell local

diumenge, 24 de juny de 2018

Reunió de coordinació de l'Arenal Sound a Vila-real

Un dels festivals musicals de major envergadura de l'estiu, l'Arenal Sound, tornarà a Vila-real els pròxims 31 de juliol i 1 d'agost, per a conjugar la millor música del moment amb la pràctica de l'esport. El regidor de Turisme, Diego A. Vila, coordinador de les activitats de l'Arenal Sound en la ciutat, i el director del certamen Toño Sánchez, han mantingut una reunió de treball per a perfilar els detalls de la tercera col·laboració de Vila-real amb el festival de l'estiu. En la reunió han participat també la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez; el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo; el comissari de la Policia Local de Vila-real, Domingo Adán, i el cap del Servei Municipal d'Esports, José Ramón Cantavella.

"En les primeres convocatòries, Arenal Sound Cup va superar les expectatives i s'ha consolidat com un certamen esperat pels assistents al festival de Borriana, un exemple de cooperació entre els nostres dos municipis germans que, estem segurs, enguany tornarà a superar-se", detalla Vila, que destaca que el certamen conjuga dos de les marques de Vila-real com a Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments i com a Ciutat de la Salut i de l'Esport. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Vila-real i la direcció del festival han celebrat una reunió de coordinació que ha perfilat els principals detalls en matèria d'organització i seguretat de les jornades, que se celebraran per tercer estiu consecutiu.

Les activitats començaran el dimarts 31 de juliol, a partir de les 20.00 hores, amb les actuacions musicals gratuïtes a la plaça del Llaurador. Les formacions que sonaran enfront de l'Estadi de la Ceràmica estan encara per determinar, encara que, de nou, tornaran a tenir un marcat segell local, de la mà de grups vila-realencs. Les activitats esportives prendran el relleu dimecres, 1 d'agost, per primera vegada en horari de matí i de vesprada. El pavelló poliesportiu Bancaixa acollirà les competicions de futbol sala, bàsquet i handbol, les bases i inscripcions de les quals es publicaran en breu en la pàgina web del festival.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es