Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un campus especialitzat

tornar Imprimir

dilluns, 25 de juny de 2018

Sala de premsa, Esports

Presentació del Campus d'Hoquei_1

El futur de la Selecció Nacional d'Hoquei Línia es reuneix a Vila-real a l'agost per a participar en un campus especialitzat

Vila-real acollirà a l'agost un campus d'hoquei en el qual es donaran cita les joves promeses del sector. Arribats des de diferents punts de la península, un total de 60 homes i 57 dones participaran en les jornades que s'han preparat per a treballar tant en l'àmbit tècnic com tàctic i millorar les seues habilitats. 

"Per a nosaltres, és molt important acollir un campus d'aquestes característiques, ja que, si per alguna cosa es caracteritza la nostra ciutat, és pel suport a qualsevol disciplina esportiva. En aquest cas, a més, ens enorgulleix que el protagonista siga l'hoquei, ja que comptem amb un planter propi, gràcies a les campanyes de Multiesport Escolar, amb l'ajuda del Club Patí Vila-real", assegura el regidor d'Esports, Javier Serralvo.
Per la seua banda, el president del Comité Nacional d'Hoquei Línia, Xavier Chao, que ha agraït la col·laboració del Servei Municipal d'Esports (SME), ha destacat el nivell d'aquesta trobada, en la qual "hi haurà formació i tecnificació amb l'objectiu de preparar els esportistes que seran el futur de la Selecció, especialment important per a un esport com el nostre, que té l'ambició de seguir creixent". 

El director tècnic del Comité i seleccionador absolut de l'equip nacional, Philippe Boudreaux, ha assegurat que aquesta cita d'alt rendiment compta amb dos períodes diferenciats, de manera que del 5 a l'11 d'agost rebrà els participants de la categoria masculina i del 12 al 18 serà el torn per a la categoria femenina. "És molt important per a nosaltres comptar amb tants inscrits, perquè ens ajuda a seguir progressant", assenyala. "Comptem amb esportistes arribats des de les diferents illes, així com d'Andalusia, Galícia, País Basc, Castella i Lleó, Madrid, València o Catalunya, entre altres punts, que treballaran i es formaran tant en l'àmbit tècnic com tàctic en pista, però també rebran preparació sobre nutrició o psicologia esportiva perquè tinguen la millor preparació i algun dia es puguen sumar a l'equip nacional", apunta. 

La formació, especialment pràctica, es desenvoluparà al pavelló de Melilla, mentre que la convivència i l'allotjament durant les dues setmanes del campus seran a la residència del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). "Esperem que aprofiten bé les instal·lacions i l'estada a la nostra ciutat, on els rebem amb els braços oberts, igual que fem sempre amb qualsevol disciplina, ja que aquestes trobades serveixen per a seguir refermant la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport", conclou Serralvo.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del Campus d'Hoquei
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es