Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El Dia de la Joventut, tallers formatius i activitats d'oci centren la programació de l'Espai Jove a l'estiu

dimarts, 3 de juliol de 2018

Laboratori d'art jove_1

La Regidoria de Joventut ha organitzat una completa programació per als mesos de juliol, agost i setembre, en la qual no faltaran els tallers i cursos de formació per a l'ocupació, les activitats d'oci o una data tan assenyalada com el Dia de la Joventut. L'agenda de l'Espai Jove comença amb la convocatòria del punt de trobada de cultura japonesa, que es convoca tots els diumenges del mes de juliol de 18.00 a 20.00 hores en el recinte, on no faltaran les activitats relacionades amb el país, tallers, jocs tradicionals o projeccions.

També es realitzaran dues quinzenes d'una nova iniciativa, com és el Laboratori d'art jove, per a xiquets de sis a tretze anys, que s'ofereix de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. No faltaran la pràctica de capoeira, tots els dimarts i dijous fins al 27 de setembre de 18.00 a 21.00 hores, ni els tallers per la igualtat, adaptats a persones amb discapacitat física o psíquica, que en aquesta edició se centren en l'art precolombí i el relleu. El taller de creació de videojocs i el de conductor de carretons elevadors són les dues propostes formatives que s'ofereixen per a acabar el mes de juliol.

A l'agost la programació compta amb el Dia de la Joventut, que se celebrarà el dissabte 12, de 17.00 a 21.00 hores, a la plaça del Pastoret del Termet. Com cada any, s'organitzaran activitats com la Ràdio Espai Jove en directe, jocs de rol, tallers i el concert de Marcel el Marcià per als més xicotets i un altre de Fulla Kaduka per a joves.

També es preveu la realització d'un curs de robòtica i creació de videojocs per a xiquets de vuit a dotze anys, que tindrà lloc de dilluns a divendres en dos torns diferents. Se sumen a aquest taller el de monitor de menjador escolar i el de manipulador d'aliments hortofrutícoles, el primer amb una durada de quatre dies (del 20 al 24) i el segon que es desenvoluparà durant el matí del 21 d'agost, de 9.00 a 13.00 hores.

Ja al setembre torna el punt de trobada de cultura japonesa, la capoeira -amb una exhibició durant les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia-, el campionat d'escacs o la festa infantil dels Lluïsos, prevista per al dimarts 18, a les 18.30 hores a la plaça de Mossén Ballester. Completarà el mes el curs de Llengua de signes nivell A1, de 60 hores, impartit per APESOCAS i reconegut per la Confederació Nacional de Sords d'Espanya (CNSE) i per FESORD CV. Al llarg de tot l'estiu segueixen en marxa els cursos d'iniciació a la ràdio, producció amb Ableton Live, DJ Traktor amb controladors i DJ Djing amb Ableton. 

"Un any més hem comptat amb nombroses associacions juvenils de la ciutat per a elaborar una programació estival completa, en la qual no falten alternatives d'oci per a xiquets i joves, que no necessiten eixir de Vila-real per a gaudir de propostes divertides", explica la regidora de Joventut, Gemma Gil. La regidora destaca també l'organització de tallers formatius per a l'obtenció de títols i certificats "molt importants per a aconseguir treball, perquè el nostre objectiu és ajudar els joves".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació d'estiu de l'Espai Jove_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Laboratori d'art jove
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es