Inici

La VI edició de Malabara't arriba aquesta setmana al Termet amb una quinzena d'espectacles i tallers d'artistes de tot el món

dimarts, 10 de juliol de 2018

Malabara't 2018

La VI edició de la Trobada de Malabaristes de Vila-real, més coneguda com Malabara't, que es realitza amb caràcter biennal, torna aquest divendres, dissabte i diumenge a l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia amb una agenda repleta d'activitats per a tots els públics, on companyies i artistes arribats de tot el món oferiran diferents espectacles i tallers per a tots els públics.

"És un dels plats forts de l'estiu, que ofereix una gran varietat d'activitats gratuïtes, per a grans i menuts, on la il·lusió i la fantasia s'apropiaran del nostre espai més emblemàtic", explica el regidor de Cultura, Eduardo Pérez.

La mostra començarà el divendres 13, a les 18.00 hores, amb la recepció dels participants i inscripcions, ja que tal com assegura la directora artística del festival Marta Martín, manté el format de festival i trobada, per la qual cosa hi haurà activitats a les quals podran sumar-se els qui s'hagen inscrit prèviament, així com el públic. A l'esdeveniment inaugural se sumen algunes actuacions com les que inclourà el Cabaret Malabara't, a les 22.30 hores.

El dissabte hi haurà activitats durant tot el dia. "Als tallers de circ i màgia que tindrem durant el matí, a les 18.00 hores se sumaran espectacles de reconeguts artistes i agrupacions, sense oblidar la Gran Gala Malabara't, a les 22.30 hores, entre altres esdeveniments", indica Martín. El diumenge començarà amb les Olimpíades Malabara't, a les 12.00 hores i a les 16.00 hores es tancarà el festival.

"Des de l'organització hem posat tota la nostra il·lusió i passió perquè els qui ens visiten gaudisquen de música, olimpíades, malabars, tallers i tot tipus d'esdeveniments amb artistes de tot el món, però també del territori nacional", assegura.

Per la seua banda, Pérez convida a tots els veïns i aficionats de la comarca a "gaudir del nostre Termet, un paratge únic, i de la cultura i l'oci d'aquest festival, que cada vegada que es realitza es converteix en tot un referent de l'època estival".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es